nestle-001

Hijsmaterieel voor de bouw nodig?

Ruim 85 jaar ervaring en expertise heeft Schot Verticaal Transport in het hijsen en/of verplaatsen van objecten in de bouwbranche. Dankzij ons kranenpark met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton en landelijke spreiding over meer dan tien vestigingen, kunnen wij u altijd en overal van het juiste hijsmaterieel voorzien.

Het juiste hijsmaterieel en medewerkers met passie

Passie voor het vak en een actieve houding van onze medewerkers dragen bij aan het kwalitatief en efficiënt bereiken van uw resultaat. Onze machinisten starten zelfstandig op en adviseren u graag over de juiste positionering van de kraan. Dat maakt het verschil. Geen vragen, maar oplossingen.

bouw2


Veiligheid in de bouw

Schot Verticaal Transport beschikt over ISO 9001:2008, ISO 14001, VCA**P certificeringen, CO2 Footprint en is VVT erkend. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en de veiligheid van ons hijsmaterieel. Daarnaast wordt ons personeel veelvuldig bijgeschoold in voorschriften en specifieke situaties die zich in de wereld van de bouw voordoen. Naast het aanbieden van kranen met personeel, verhuren wij ook telescoopkranen, mobiele torenkranen en verreikers.

Onze diensten in de bouw:

• Ontwerpen, plannen en uitvoeren van logistieke operaties;
• Verticaal transport bij nieuwbouw en/of renovatie;
• Hijsen van prefab constructies;
• Logistieke begeleiding;
• Verkeersregelaars;
• Engineering;
• Hijs-en veiligheidsplannen.

Meer informatie?

Een goede partner zijn betekent elkaar versterken. Samen met u de top bereiken, dat is waar wij naar streven. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 088 – 542 40 00 of via info@schotvt.com.

Expertise & Materieel

Dankzij onze efficiënte oplossingen in hijswerk kunt u snel weer aan de slag!

Bezoekadres
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar

Correspondentieadres
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar
T +31 (0)88 – 542 40 00
E info@schotvt.com

Bestelling kranen

T +31 (0)88 – 542 40 00
E planning@schotvt.com

De oplossing voor u?

EnglishDutch