industrie4a

Mobiele hijskranen en mobiele telekranen voor hijswerk in de industrie

De industrie kent op het gebied van verticaal transport een grote diversiteit aan projecten. Het is daarom belangrijk te kiezen voor een partner met brede ervaring en een ruim aanbod in materieel, zoals mobiele telekranen en mobiele hijskranen. U wint daarmee tijd en energie voor een volgend project! In onze aanpak streven wij altijd naar een efficiënte inzet van onze hijskranen. Het realiseren van een hijsplan in het voortraject en ook de proactieve houding van onze medewerkers leveren daaraan een belangrijke bijdrage.

Grote diversiteit aan telekranen en hijskranen

Van de plaatsing en verplaatsing van installaties, het laden en lossen voor transport, tot het hijsen van onderdelen voor assemblage. Schot Verticaal Transport is graag uw partner! Ons uitgebreide kranenpark met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton is geschikt voor al uw hijswerk. Omdat onze mobiele telekranen en mobiele hijskranen zijn verspreid over meer dan tien locaties in Nederland is ons hijsmaterieel altijd snel op de gewenste locatie.

Kwaliteit en veiligheid van onze diensten

Schot Verticaal Transport beschikt over ISO 9001:2008, ISO 14001, VCA**P certificeringen, CO2 Footprint en is VVT erkend. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en veiligheid van onze werkzaamheden op uw locatie, voor uw en onze mensen.

Onze diensten in de industrie:

• Ontwerpen, plannen en uitvoeren van logistieke operaties;
• Verticaal transport bij nieuwbouw en/of renovatie;
• Hijsen van prefab constructies;
• Logistieke begeleiding;
• Verkeersregelaars;
• Engineering;
• Hijs-en veiligheidsplannen.

Meer informatie over mobiele telekranen en hijskranen?

Onze jarenlange passie voor verticaal transport en de toewijding van onze medewerkers zijn de sleutels tot het bereiken van het optimale resultaat. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 088 – 542 40 00 of via info@schotvt.com.

Expertise & Materieel

Dankzij onze efficiënte oplossingen in hijswerk kunt u snel weer aan de slag!

Bezoekadres
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar

Correspondentieadres
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar
T +31 (0)88 – 542 40 00
E info@schotvt.com

Bestelling kranen

T +31 (0)88 – 542 40 00
E planning@schotvt.com

De oplossing voor u?

EnglishDutch