offshore3

Verreikers en telescoopkranen voor de offshore

Schot Verticaal Transport heeft het materieel, de kennis en de ervaring om u te voorzien van veilig en efficiënt verticaal transport op het land en op het water. Of het nu gaat om de assemblage van grote en/of zware objecten, het in- en uitladen van schepen of de installatie op platformen. Door onze aanwezigheid op meer dan tien locaties in Nederland kunnen we hijsmaterieel, zoals verreikers, telescoopkranen, flexibel en snel inzetten. Omdat wij service zo belangrijk vinden, kunt u ons bovendien 24 uur per dag bereiken.

Veiligheid voor alles

Schot Verticaal Transport beschikt over ISO 9001:2008, ISO 14001, VCA**P, CO2 Footprint certificeringen en is VVT erkend. Daarnaast is ons personeel vakkundig en wordt veelvuldig bijgeschoold, in voorschriften en specifieke situaties uit de wereld van de offshore. Daarmee verzekeren wij de veiligheid van uw en onze mensen bij u op locatie.

Verreikers, telescoopkranen en meer

Schot Verticaal Transport beschikt over een uitgebreid kranenpark met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton. Ook verhuren wij telescoopkranen en verreikers. Hierdoor beschikt u altijd over de beste kraan voor uw specifieke vraag.

Onze diensten in de offshore:
• Ontwerpen, plannen en uitvoeren van logistieke operaties;
• Hijsen en assembleren van grote en/of zware objecten;
• Montage in secties op de kade of installatie direct op schip of platform;
• Laden en lossen van schepen
• Logistieke begeleiding;
• Engineering;
• Hijs-en veiligheidsplannen.

Meer informatie?

De top bereiken is een begrip dat verankerd ligt in het hart van Schot Verticaal Transport. Het is niet alleen wat onze mensen en machines dagelijks doen, maar ook datgene wat we nastreven in de relatie met onze opdrachtgevers. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 088 – 542 40 00 of via info@schotvt.com.

Expertise & Materieel

Dankzij onze efficiënte oplossingen in hijswerk kunt u snel weer aan de slag!

Bezoekadres
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar

Correspondentieadres
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar
T +31 (0)88 – 542 40 00
E info@schotvt.com

Bestelling kranen

T +31 (0)88 – 542 40 00
E planning@schotvt.com

De oplossing voor u?

EnglishDutch