petro2

Kranen voor chemie en petrochemie

Schot Verticaal Transport heeft met ruim 85 jaar ervaring bewezen een partner te zijn voor elk kranen vraagstuk in verticaal transport. Zo ook in de chemie en petrochemie. Onze dienstverlening kenmerkt zich onder andere door het kwaliteitsniveau van onze medewerkers, het door ons gebruikte materieel en onze aandacht voor de veiligheid in zijn algemeenheid. Dat komt tot uiting in onze ISO 9001:2008, ISO 14001, VCA**P certificeringen, CO2 Footprint en is VVT erkend.

Kennis en ervaring medewerkers

De kennis van onze medewerkers over voorschriften, regelgeving en situaties in de chemie en petrochemie wordt structureel bijgehouden door middel van cursussen en bijscholing. Daarmee zijn we voorbereid op het omgaan met transport in risicovolle ruimtes, beperken we eventuele hinder van onderhoudswerkzaamheden en worden de strikte veiligheidseisen te allen tijde gehandhaafd.

Altijd bereikbaar, overal dichtbij

Schot Verticaal Transport beschikt over een uitgebreid kranenpark met een hijscapaciteit uiteenlopend van 45 tot 750 ton. Omdat onze kranen zijn verspreid over meer dan tien locaties in Nederland kunnen we u altijd en overal van verticaal transport voorzien.

Onze diensten in de chemie en petrochemie:

• Ontwerpen, plannen en uitvoeren van logistieke operaties;
• Verplaatsing of uitbreiding van bestaande units
• Onderhoud;
• Logistieke begeleiding;
• Verkeersregelaars;
• Engineering;
• Hijs-en veiligheidsplannen.

Meer informatie?

Schot Verticaal Transport is een partner waar u op kunt bouwen. Samen met u willen wij met onze kranen grote hoogtes bereiken. Letterlijk en figuurlijk. Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 088 – 542 40 00 of via info@schotvt.com.

Expertise & Materieel

Dankzij onze efficiënte oplossingen in hijswerk kunt u snel weer aan de slag!

Bezoekadres
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar

Correspondentieadres
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar
T +31 (0)88 – 542 40 00
E info@schotvt.com

Bestelling kranen

T +31 (0)88 – 542 40 00
E planning@schotvt.com

De oplossing voor u?

EnglishDutch