wind

Telekranen windmolens voor projecten op hoogte

Schot Verticaal Transport is uw Europese partner als het gaat om de meest uiteenlopende projecten in windenergie. Als het gaat om het bouwen van windmolens, weten onze specialisten dan ook precies hoe ze onze mobiele telekranen op de juiste manier in moeten zetten. Alles met het oog op het efficiënt benutten van middelen en mensen, het beperken van kosten en het maximaliseren van de veiligheid op en rond uw projectlocatie.

Telekranen windmolens voor uw project in windenergie

Voor zowel grote als kleine projecten, onshore en offshore, beschikken wij over een uitgebreid en geavanceerd kranenpark. Daarmee heeft u in Schot Verticaal Transport een partner voor ieder project in windenergie.

Veiligheid van het hoogste belang

Werken op grote hoogte vraagt om goed geschoolde medewerkers. Al ons personeel wordt veelvuldig bijgeschoold om optimaal te kunnen handelen in specifieke situaties en te voldoen aan de voorschriften uit uw branche. Om de kwaliteit en veiligheid nog verder te waarborgen, beschikken wij over ISO 9001:2008, SO 14001, VCA**P, CO2 Footprint certificeringen en is VVT erkend.

Efficiënte oplossingen

Naast nauwkeurig en veilig werken, neemt de efficiency een steeds belangrijkere rol in. Schot Verticaal Transport heeft gepassioneerde medewerkers die op de locatie ook het projectmanagement voor u verzorgen. Zo is er altijd iemand aanwezig die uw vragen kan beantwoorden en efficiënte oplossingen biedt.

Meer informatie?

Een goede partner zijn betekent elkaar versterken. Samen met u de top bereiken, dat is waar wij naar streven. Onze telekranen windmolens leveren daarbij de perfecte oplossing! Nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 088 – 542 40 00 of via info@schotvt.com.

Expertise & Materieel

Dankzij onze efficiënte oplossingen in hijswerk kunt u snel weer aan de slag!

Bezoekadres
Smaragdweg 3, 1812 RJ Alkmaar

Correspondentieadres
Postbus 9060, 1800 GB Alkmaar
T +31 (0)88 – 542 40 00
E info@schotvt.com

Bestelling kranen

T +31 (0)88 – 542 40 00
E planning@schotvt.com

De oplossing voor u?

EnglishDutch