KWS – Herinrichting Breestraat te Beverwijk

Augustus 2017 – Sinds 1 juni 2017 is KWS gestart met de herinrichting van de Breestraat te Beverwijk. De ca. 600 meter lange winkelstraat krijgt een geheel nieuwe uitstraling. Door het toepassen van nieuwe gebakken bestrating in diverse kleuren en patronen, sierlijke openbare verlichting en architectonisch straatmeubilair zoals banken en plantenbakken dient de Breestraat weer een aantrekkelijke, gezellige winkelstraat te worden. Naast de bovengrondse Infra wordt de Breestraat geheel voorzien van nieuwe riolering.

Schot Verticaal Transport heeft in opdracht van KWS een grote overstortput van 22 ton geplaatst. Gezien de beperkte werkruimte en de vele aanwezige kabel en leidingen moest dit in uiterste precisie worden uitgevoerd.
De hijswerkzaamheden zijn vroeg op de ochtend gestart om zodoende zo min mogelijk overlast te verzorgen aan de ondernemers, bewoners en de winkeliers van de Breestraat. Op maandag 4 september dienen de hijswerkzaamheden opnieuw herhaald worden voor de volgende grote overstortput van 22 ton. Volgens planning dient het project eind 2017 opgeleverd te worden.

20170824_PAF_SVT_KWS Infra_web_7243   20170824_PAF_SVT_KWS Infra_web_7297DutchEnglish