Zwaar kraanwerk in Drachten

In opdracht van TME / Tosec uit Zwolle is Schot Verticaal Transport druk bezig geweest in Drachten bij een van de betoncentrale’s van Kijlstra. De oude voorraadbunker voor zand en grind boven de betoncentrale moest vervangen worden. In het voortraject is de opbouw op de grond van de nieuwe voorraadbunker begonnen, welke opgebouwd is door een 60 tons telescoopkraan. Daarna is onze 500 tons telescoopkraan voorzien van afspanning en 165 ton contra ballast opgebouwd.

Vervolgens is de oude voorraadbunker met een gewicht van ca. 72 ton, na de nodige voorbereidingen, van de centrale af gehesen. De nieuwe voorraadbunker met een gewicht van 75 ton is vakkundig en onder leiding van uitvoerder Barteld op zijn plaats gehesen.

Tijdens de montage en demontage is ook de 200 tonner van de Schot Verticaal Transport vestiging Heerenveen ingezet voor diverse hijswerkzaamheden. Wederom weer een mooi project wat na een gedegen voorbereiding succesvol en veilig is uitgevoerd door de medewerkers van Schot Verticaal Transport.

Schot verticaal transportSchot Verticaal Transport

Hijskraan Verhuurbedrijf Schot Verticaal Transport  is een divisie van de Schot Groep

Copyright 2024 | Hijskraan Verhuur | Schot Verticaal Transport | Alle rechten voorbehouden | Cookie & Privacy Beleid